Innoline.fi | Innoline.fi
5
home,page,page-id-5,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Opetus- ja kasvatusalalle

Haluamme auttaa opettajia ja kouluja edistämään oppimista paremmin. Jos etsinnässä ovat uusien opetussuunnitelmien mukaiset työtavat, ymmärrys oppimaan oppimisesta ja ajattelun taidoista tai vaikkapa menetelmät kannustavaan arviointiin, saat ideoita ja ajattelemisen aihetta koulutuksistamme. Käytännönläheistä ja solmukohtia availevaa koulutusta tarjoilemme kaikille kouluasteille eri mittaisina räätälöityneinä paketteina puolen päivän vesosta aina vuosien kehittämishankkeisiin.

Yhteisöille ja organisaatioille

Haluamme auttaa yhteisöjä toimimaan yhdessä ajattelevammin ja päämäärätietoisemmin. Valmennuksissamme rakentuvat yhteisöllisyys ja yhdessä ajattelemisen taito, samalla kiillottuvat arvot ja päämäärät. Eikä kai haittaa, vaikka ohessa lisääntyvät myös yhteisön toiminnan tehokkuus ja yksilöiden hyvinvointi. Eri laajuiset valmennus- ja fasilitointiprosessimme rakentuvat ohjatulle vuorovaikutukselle sekä kaikkien osallisuudelle ja vahvuuksille, aina yhteisön omista tavoitteista käsin.

Muistialan toimijoille

Haluamme auttaa suomalaisia muistamaan paremmin. Kognitiivisella harjoittelulla on saavutettu hyviä tuloksia muistisairauksiin sairastuneiden kuntoutuksessa, puhumattakaan ennaltaehkäisevän toiminnan merkityksestä. Tuotamme yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa materiaalia ja ohjausmalleja tavoitteelliseen aivotreeniin sekä kouluttamme ammattilaisia ja vapaaehtoistoimijoita hyödyntämään toiminnassaan näitä menetelmiä ja aineistoja.

Ajankohtaista

5185Oppimalla ajattelemaan opimme myös oppimaan.

Ajattelun taidot ovat tärkeimpiä tulevaisuuden taitoja. Kun tietoa on paljon ja sitä on helposti saatavilla, tiedon käsittelyn ja ajattelun taitojen, kuten tulkinnan, arvioinnin ja yhdistelyn, merkitys korostuu.

Meistä jokainen havainnoi, käsittelee ja rakentaa tietoa omalla henkilökohtaisella tavallaan. Taitojen kehitys on eri ikävaiheissa erilaista, ja samanikäisetkin voivat olla kehityksessään eri vaiheessa. Ajattelun taitojen kehitystä voi kuitenkin edistää jokaisen omista lähtökohdista käsin.

Tämä kirja haastaa lukijan ajattelemaan itse ja ottamaan selvää siitä, miten ajattelun taitojen oppimista voi edistää. Kirjassa kerrotaan opetussuunnitelman, tutkimuksen ja käytännön näkökulmia yhdistellen, mitä ajattelun taidot ovat ja kuinka niitä opetetaan osana koulutyötä.

Ajattelun taidot luovat perustaa muun osaamisen kehittymiselle ja jatkuvalle oppimiselle.

Osta kirja tästä

Facebook

2 years ago

Hieno päivä lukioiden opettajien kanssa opsia ja teemaopintoja pohdiskellen.

2 years ago
Koulutuksen arviointikeskus

Innoline onnittelee juhlivaa yhteistyökumppania ja kiittää mainiosta seminaarista!

Maistiaisia 20-vuotisjuhlaseminaarin alkuosasta 27.10.

2 years ago
Kuvat henkilön Innoline Oy julkaisusta

Ahaa! -aivotreenimateriaali alkaa valmistua! Tänään testailimme tehtäviä asiantuntevalla ryhmällä Päijät-Hämeen muistiyhdistyksessä ja saimme mukavaa palautetta. Aivotreeniohjaajakoulutus ... See more

2 years ago
#Opechat on Twitter

Päivi on Opechatissa mukana keskustelemassa niin tärkeistä ajattelun taidoista 30.10.
Uutuuskirjammekin on luettavissa ja tilattavissa!

“Syyslomien jälkeen puhutaan tärkeästä aiheesta: ajattelun taidoista. Mukana @PaiviNilivaara ja @IrmeliHalinen1. #ops2016 #opehommat”

« 2 annettu 2 »
Open

Sivujamme päivitetään, palaathan takaisin myöhemmin. Sillä välin voit seurata meitä somessa.